Programma

Het internationale whisky & spirits festival “The Spirit of Maastricht” wordt georganiseerd om je kennis te laten maken met whisky en premium spirits in al haar vormen en uitingen. In een gezellige sessie van 4 uur kun je alle gepresenteerde whisky’s proeven en hier met deskundigen over praten en zo uw kennis van whisky en spirits vergroten. Het programma van “The Spirit of Maastricht” kent twee dagen, op zondag 27 oktober is het festival voor de whisky- en spirit liefhebber en op maandag 28 oktober is het voor de zakelijke markt en alleen toegankelijk voor genodigden.

Zondag 27 oktober 2019

Proefsessie van 13.00 uur tot 17.00 uur, voor de whisky liefhebbers

Maandag 28 oktober 2019

Informatie sessie van 11.00 uur tot 17.00 uur, voor de zakelijk genodigden

 

Inbegrepen extra’s
– Glencairn tasting glas met The Spirit of Maastricht logo. Collectors item!
– Brochures en ander materiaal met veel informatie over whisky en spirits, inclusief ruimte voor tasting notes
– 
Een fantastische locatie in het centrum van Maastricht waar je kan genieten van de whisky’s

Nosing en tasting informatie

Bij binnenkomst ontvang je een mooi en met het logo van “The Spirit of Maastricht” ingegraveerd “Glencairn” glas. Dit authentieke “nosing and tasting” glas gebruik je om bij de vele stands de veelal gratis whisky’s en spirits met kleine slokjes te proeven en kennis te maken met de vele smaken en soorten die whisky rijk is. Deze slokjes worden in het Schots “drams” genoemd. Er is volop water beschikbaar om tussendoor te drinken.

“Whisky & Food Pairing…”, een geliefde combinatie. Er zijn cateringstands aanwezig waar je hapjes en kleine gerechten kan krijgen die passen bij de smaak van whisky. In de bar van de locatie worden ook frisdranken en wijnen verkocht.
“Whisky & Fun..”, The Spirit of Maastricht is het evenement om met familie, vrienden en relaties te genieten van alles wat daar te beleven valt.

 

“The Spirit of Maastricht” is genieten van een variëteit aan whisky’s van bekende nationale en internationale importeurs en distilleerderijen.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Ik accepteer de cookies en ben ouder dan achttien jaar.